adha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adha Aksara Jawa: (ha) (dha) krama/ngoko

  1. êngg bêndungan.







Kata kunci/keywords: arti adha, makna adha, definisi adha, tegese adha, tegesipun adha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.