adha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adha Aksara Jawa: ꦲꦝ krama/ngoko

  1. êngg bêndungan.








Kata kunci/keywords: arti adha, makna adha, definisi adha, tegese adha, tegesipun adha Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org