adhakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhakan Aksara Jawa: ꦲꦝꦏꦤ꧀ krama/ngoko

  1. gampang kêtêmune (golèk-golèkane), kêrêp kêsrambah;
  2. cakêt, cêdhak;








Kata kunci/keywords: arti adhakan, makna adhakan, definisi adhakan, tegese adhakan, tegesipun adhakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org