adhang-adhang tètèsing bun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhang-adhang tètèsing bun

  1. pr ngarêp-arêp kabêgjan (sih) kang durung karuwan;









Kata kunci/keywords: arti adhang-adhang tètèsing bun, makna adhang-adhang tètèsing bun, definisi adhang-adhang tètèsing bun, tegese adhang-adhang tètèsing bun, tegesipun adhang-adhang tètèsing bun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org