adhangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adhangan Aksara Jawa: ꦲꦝꦁꦔꦤ꧀ krama/ngoko

  1. ak tanpa karibêdan apa-apa;;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adhangan, makna adhangan, definisi adhangan, tegese adhangan, tegesipun adhangan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org