adhing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhing Aksara Jawa: ꦲꦝꦶꦁ krama/ngoko

  1. êngg nanging mêksa ...








Kata kunci/keywords: arti adhing, makna adhing, definisi adhing, tegese adhing, tegesipun adhing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org