adhuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhuh Aksara Jawa: (ha)ꦝꦸ (dhu) (h)

  1. pc pasambat lara, gumun lsp.








Kata kunci/keywords: arti adhuh, makna adhuh, definisi adhuh, tegese adhuh, tegesipun adhuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.