adhul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(adhul) Aksara Jawa: (ha)ꦝꦸ (dhu)ꦭ꧀ (l)

  1. diadhul-adhul









Kata kunci/keywords: arti adhul, makna adhul, definisi adhul, tegese adhul, tegesipun adhul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org