adhum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adhum Aksara Jawa: (ha)ꦝꦸ (dhu)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. ak edhum, eyub.







Kata kunci/keywords: arti adhum, makna adhum, definisi adhum, tegese adhum, tegesipun adhum

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.