adhum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adhum Aksara Jawa: ꦲꦝꦸꦩ꧀ krama/ngoko

  1. ak edhum, eyub.








Kata kunci/keywords: arti adhum, makna adhum, definisi adhum, tegese adhum, tegesipun adhum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org