adi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adi Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di) krama/ngoko

  1. (Kw) linuwih;
  2. (Kw) bêcik;
  3. (Kw) araning windu;







Kata kunci/keywords: arti adi, makna adi, definisi adi, tegese adi, tegesipun adi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.