adi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adi Aksara Jawa: ꦲꦢꦶ krama/ngoko

  1. (Kw) linuwih;
  2. (Kw) bêcik;
  3. (Kw) araning windu;








Kata kunci/keywords: arti adi, makna adi, definisi adi, tegese adi, tegesipun adi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org