adigang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adigang Aksara Jawa: ꦲꦢꦶꦒꦁ krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake ênggone rosa (kuwat, digdaya, kuwasa).








Kata kunci/keywords: arti adigang, makna adigang, definisi adigang, tegese adigang, tegesipun adigang Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org