adigang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adigang Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di) (ga) (ng) krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake ênggone rosa (kuwat, digdaya, kuwasa).








Kata kunci/keywords: arti adigang, makna adigang, definisi adigang, tegese adigang, tegesipun adigang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org