adiguna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adiguna Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di)ꦒꦸ (gu) (na) krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake kapintêrake (kaluwihane).








Kata kunci/keywords: arti adiguna, makna adiguna, definisi adiguna, tegese adiguna, tegesipun adiguna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.