adiguna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adiguna Aksara Jawa: ꦲꦢꦶꦒꦸꦤ krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake kapintêrake (kaluwihane).








Kata kunci/keywords: arti adiguna, makna adiguna, definisi adiguna, tegese adiguna, tegesipun adiguna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org