adigung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adigung Aksara Jawa: ꦲꦢꦶꦒꦸꦁ krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake kaluhurane.








Kata kunci/keywords: arti adigung, makna adigung, definisi adigung, tegese adigung, tegesipun adigung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org