adil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adil Aksara Jawa: ꦲꦢꦶꦭ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) jêjêg anggone nibakake pêpancasan, ora pilih sih;








Kata kunci/keywords: arti adil, makna adil, definisi adil, tegese adil, tegesipun adil Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org