adil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adil Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. (Ar) jêjêg anggone nibakake pêpancasan, ora pilih sih;








Kata kunci/keywords: arti adil, makna adil, definisi adil, tegese adil, tegesipun adil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.