adimuka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adimuka Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di)ꦩꦸ (mu) (ka)

  1. (Snk) (Kw) pangarêp, panggêdhe.








Kata kunci/keywords: arti adimuka, makna adimuka, definisi adimuka, tegese adimuka, tegesipun adimuka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org