adipati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adipati Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di) (pa)ꦠꦶ (ti) krama/ngoko

  1. (Snk) (Kw) ratu;
  2. (Snk) sêsêbutane bupati mancanagara sarta pêpatih dalêm ing Surakarta lan Ngayogyakarta.








Kata kunci/keywords: arti adipati, makna adipati, definisi adipati, tegese adipati, tegesipun adipati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org