adrès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

adrès Aksara Jawa: ꦲꦢꦿꦺꦱ꧀ krama/ngoko

  1. (Wl) ngalamat (ing layang);








Kata kunci/keywords: arti adrès, makna adrès, definisi adrès, tegese adrès, tegesipun adrès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org