adrêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adrêng Aksara Jawa: ꦲꦢꦽꦁ krama/ngoko

  1. kêpengin bangêt, kumudu-kudu;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adrêng, makna adrêng, definisi adrêng, tegese adrêng, tegesipun adrêng Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org