adul-adul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adul-adul Aksara Jawa: (ha)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l) (ha)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)

  1. pc wadul marang;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adul-adul, makna adul-adul, definisi adul-adul, tegese adul-adul, tegesipun adul-adul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org