adus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adus Aksara Jawa: (ha)ꦢꦸ (du)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. ngrêsiki awak sarana digêbyur (nyilêm lsp) ing banyu;








Kata kunci/keywords: arti adus, makna adus, definisi adus, tegese adus, tegesipun adus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org