adus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

adus Aksara Jawa: (ha)ꦢꦸ (du)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. ngrêsiki awak sarana digêbyur (nyilêm lsp) ing banyu;








Kata kunci/keywords: arti adus, makna adus, definisi adus, tegese adus, tegesipun adus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.