adus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adus Aksara Jawa: ꦲꦢꦸꦱ꧀ krama/ngoko

  1. ngrêsiki awak sarana digêbyur (nyilêm lsp) ing banyu;








Kata kunci/keywords: arti adus, makna adus, definisi adus, tegese adus, tegesipun adus Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org