ae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ae Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ (he)

  1. êngg pc bae, wae.








Kata kunci/keywords: arti ae, makna ae, definisi ae, tegese ae, tegesipun ae
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.