ae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ae Aksara Jawa: ꦲꦲꦺ

  1. êngg pc bae, wae.








Kata kunci/keywords: arti ae, makna ae, definisi ae, tegese ae, tegesipun ae
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org