agèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

agèn Aksara Jawa: ꦲꦒꦺꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (Wl) wong kang dadi panglantar ngêdolake dagangan saka pabrik (toko gêdhe);
  2. (Wl) (pulisi-agèn) êngg upas pulisi jaga dalan.








Kata kunci/keywords: arti agèn, makna agèn, definisi agèn, tegese agèn, tegesipun agèn Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org