agêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

agêl Aksara Jawa: ꦲꦒꦼꦭ꧀ krama/ngoko

  1. sêrating kulit (papah) gêbang (sok digawe tali lsp).








Kata kunci/keywords: arti agêl, makna agêl, definisi agêl, tegese agêl, tegesipun agêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org