agêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

agêm Aksara Jawa: ꦲꦒꦼꦩ꧀ krama/ngoko

  1. bêntèlan pari (kurang luwih 5 kati);
  2. êngg wilangan pari ana 25 bêntèlan (± 375 kati).








Kata kunci/keywords: arti agêm, makna agêm, definisi agêm, tegese agêm, tegesipun agêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org