agag

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(agag) Aksara Jawa: (ha) (ga)ꦒ꧀ (g)

  1. diagag-agagi








Kata kunci/keywords: arti agag, makna agag, definisi agag, tegese agag, tegesipun agag

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.