agahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

agahan Aksara Jawa: ꦲꦒꦃꦲꦤ꧀ krama/ngoko

  1. ati kêsusu sarta sumaguh arêp tumandang (nampani, nindakake).








Kata kunci/keywords: arti agahan, makna agahan, definisi agahan, tegese agahan, tegesipun agahan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org