agal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agal Aksara Jawa: (ha) (ga)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. ora lêmbut;
  2. ent kasar, wadhag;








Kata kunci/keywords: arti agal, makna agal, definisi agal, tegese agal, tegesipun agal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.