agal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

agal Aksara Jawa: ꦲꦒꦭ꧀ krama/ngoko

  1. ora lêmbut;
  2. ent kasar, wadhag;








Kata kunci/keywords: arti agal, makna agal, definisi agal, tegese agal, tegesipun agalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org