agan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

agan Aksara Jawa: ꦲꦒꦤ꧀ krama/ngoko

  1. êngg sêdiyan, jagan.








Kata kunci/keywords: arti agan, makna agan, definisi agan, tegese agan, tegesipun agan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org