agan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

agan Aksara Jawa: (ha) (ga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg sêdiyan, jagan.







Kata kunci/keywords: arti agan, makna agan, definisi agan, tegese agan, tegesipun agan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.