agir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

(agir) Aksara Jawa: ꦲꦒꦶꦂ

  1. ngagir
  2. diagiri









Kata kunci/keywords: arti agir, makna agir, definisi agir, tegese agir, tegesipun agirBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org