agir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(agir) Aksara Jawa: (ha)ꦒꦶ (gi) (r)

  1. ngagir
  2. diagiri








Kata kunci/keywords: arti agir, makna agir, definisi agir, tegese agir, tegesipun agir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.