agnyana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agnyana Aksara Jawa: (ha)ꦒ꧀ (g) (nya) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak akal, pangêrti.








Kata kunci/keywords: arti agnyana, makna agnyana, definisi agnyana, tegese agnyana, tegesipun agnyana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.