agop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(agop) Aksara Jawa: (ha)ꦒꦺꦴ (go)ꦥ꧀ (p)

  1. tan-agop









Kata kunci/keywords: arti agop, makna agop, definisi agop, tegese agop, tegesipun agop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.