agor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

agor Aksara Jawa: ꦲꦒꦺꦴꦂ krama/ngoko

  1. gêdhe sêmu êrak (tmr. swara);








Kata kunci/keywords: arti agor, makna agor, definisi agor, tegese agor, tegesipun agor Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org