agrêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

agrêng Aksara Jawa: ꦲꦒꦽꦁ krama/ngoko

  1. ak (alas agrêng) alas gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti agrêng, makna agrêng, definisi agrêng, tegese agrêng, tegesipun agrêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org