agra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agra Aksara Jawa: (ha)ꦒꦿ (gra)

  1. (Snk) (Kw) pucuk, puncak.








Kata kunci/keywords: arti agra, makna agra, definisi agra, tegese agra, tegesipun agra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.