aguk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aguk Aksara Jawa: ꦲꦒꦸꦏ꧀ krama/ngoko

  1. êngg gumêdhe, anggak.








Kata kunci/keywords: arti aguk, makna aguk, definisi aguk, tegese aguk, tegesipun aguk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org