agung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agung Aksara Jawa: (ha)ꦒꦸ (gu) (ng) krama/ngoko

  1. (Kw) gêdhe;
  2. akèh banyune (tmr. kali, sumur lsp);








Kata kunci/keywords: arti agung, makna agung, definisi agung, tegese agung, tegesipun agung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.