agung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

agung Aksara Jawa: ꦲꦒꦸꦁ krama/ngoko

  1. (Kw) gêdhe;
  2. akèh banyune (tmr. kali, sumur lsp);








Kata kunci/keywords: arti agung, makna agung, definisi agung, tegese agung, tegesipun agung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org