agus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

agus Aksara Jawa: (ha)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg ak bagus (sêsêbutan anake priyayi kang dudu darah).








Kata kunci/keywords: arti agus, makna agus, definisi agus, tegese agus, tegesipun agus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.