ah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ah Aksara Jawa: ꦲꦃ

  1. pc sabawa nelakake wêgah, ora kêduga lsp.








Kata kunci/keywords: arti ah, makna ah, definisi ah, tegese ah, tegesipun ahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org