ah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ah Aksara Jawa: ꦲꦃ

  1. pc sabawa nelakake wêgah, ora kêduga lsp.








Kata kunci/keywords: arti ah, makna ah, definisi ah, tegese ah, tegesipun ahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ah&oldid=80979"