ah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ah Aksara Jawa: (ha) (h)

  1. pc sabawa nelakake wêgah, ora kêduga lsp.








Kata kunci/keywords: arti ah, makna ah, definisi ah, tegese ah, tegesipun ah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.