ahli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ahli Aksara Jawa: ꦲꦃꦭꦶ krama/ngoko

  1. (Ar) wong kang pintêr (putus) ing sawijining kawruh.








Kata kunci/keywords: arti ahli, makna ahli, definisi ahli, tegese ahli, tegesipun ahli Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org