ahli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ahli Aksara Jawa: (ha) (h)ꦭꦶ (li) krama/ngoko

  1. (Ar) wong kang pintêr (putus) ing sawijining kawruh.








Kata kunci/keywords: arti ahli, makna ahli, definisi ahli, tegese ahli, tegesipun ahli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.