ai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ai Aksara Jawa: (ha)ꦲꦶ (hi)

  1. êngg sabawa nelakake maido lsp.







Kata kunci/keywords: arti ai, makna ai, definisi ai, tegese ai, tegesipun ai

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.