ail

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ail Aksara Jawa: ꦲꦲꦶꦭ꧀ krama/ngoko

  1. kêsêl tmr. cangkêm (kaya upamane mangan jagung).








Kata kunci/keywords: arti ail, makna ail, definisi ail, tegese ail, tegesipun ailBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ail&oldid=102005"