ail

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ail Aksara Jawa: ꦲꦲꦶꦭ꧀ krama/ngoko

  1. kêsêl tmr. cangkêm (kaya upamane mangan jagung).








Kata kunci/keywords: arti ail, makna ail, definisi ail, tegese ail, tegesipun ailBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org