ait

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ait) Aksara Jawa: (ha)ꦲꦶ (hi)ꦠ꧀ (t)

  1. diait









Kata kunci/keywords: arti ait, makna ait, definisi ait, tegese ait, tegesipun ait
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org