ajêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ajêg Aksara Jawa: ꦲꦗꦼꦒ꧀ krama/ngoko

  1. têtêp ora owah-owah;
  2. tansah bola-bali;








Kata kunci/keywords: arti ajêg, makna ajêg, definisi ajêg, tegese ajêg, tegesipun ajêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org