ajêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ajêg Aksara Jawa: (ha)ꦗꦼ ()ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. têtêp ora owah-owah;
  2. tansah bola-bali;







Kata kunci/keywords: arti ajêg, makna ajêg, definisi ajêg, tegese ajêg, tegesipun ajêg

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.