ajaib

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ajaib Aksara Jawa: ꦲꦗꦲꦶꦧ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) ak elok, nggumunake.








Kata kunci/keywords: arti ajaib, makna ajaib, definisi ajaib, tegese ajaib, tegesipun ajaib
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org