ajaib

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ajaib Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦲꦶ (hi)ꦧ꧀ (b) krama/ngoko

  1. (Ar) ak elok, nggumunake.








Kata kunci/keywords: arti ajaib, makna ajaib, definisi ajaib, tegese ajaib, tegesipun ajaib
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.