ajak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(ajak) Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦏ꧀ (k)

  1. ajak-ajak, ngajak
  2. diajak
  3. ajak-ajakan









Kata kunci/keywords: arti ajak, makna ajak, definisi ajak, tegese ajak, tegesipun ajak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.