ajal ulihan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ajal ulihan Aksara Jawa: ꦲꦗꦭ꧀ꦲꦸꦭꦶꦲꦤ꧀ krama/ngoko

  1. ak mulih (bali) marang asale.








Kata kunci/keywords: arti ajal ulihan, makna ajal ulihan, definisi ajal ulihan, tegese ajal ulihan, tegesipun ajal ulihan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org