ajal ulihan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ajal ulihan Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦭ꧀ (l)ꦲꦸ (hu)ꦭꦶ (li) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ak mulih (bali) marang asale.







Kata kunci/keywords: arti ajal ulihan, makna ajal ulihan, definisi ajal ulihan, tegese ajal ulihan, tegesipun ajal ulihan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.