ajang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ajang Aksara Jawa: (ha) (ja) (ng) krama/ngoko

  1. wêwadhahing sêga kang dipangan (piring lsp);
  2. ent papan kang dianggo (pêrang, karamean lsp.)








Kata kunci/keywords: arti ajang, makna ajang, definisi ajang, tegese ajang, tegesipun ajang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.