ajang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ajang Aksara Jawa: ꦲꦗꦁ krama/ngoko

  1. wêwadhahing sêga kang dipangan (piring lsp);
  2. ent papan kang dianggo (pêrang, karamean lsp.)








Kata kunci/keywords: arti ajang, makna ajang, definisi ajang, tegese ajang, tegesipun ajang Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org