ajap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ajap Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. ak pandhita tapa.
  2. irah-irahan jêruk.








Kata kunci/keywords: arti ajap, makna ajap, definisi ajap, tegese ajap, tegesipun ajap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org