ajir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ajir Aksara Jawa: ꦲꦗꦶꦂ krama/ngoko

  1. êngg anjir.








Kata kunci/keywords: arti ajir, makna ajir, definisi ajir, tegese ajir, tegesipun ajir Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org