ajir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ajir Aksara Jawa: (ha)ꦗꦶ (ji) (r) krama/ngoko

  1. êngg anjir.







Kata kunci/keywords: arti ajir, makna ajir, definisi ajir, tegese ajir, tegesipun ajir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.