ajon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ajon Aksara Jawa: ꦲꦗꦺꦴꦤ꧀ krama/ngoko

  1. gilirane kang maju).








Kata kunci/keywords: arti ajon, makna ajon, definisi ajon, tegese ajon, tegesipun ajon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org