ajug-ajug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ajug-ajug Aksara Jawa: ꦲꦗꦸꦒ꧀ꦲꦗꦸꦒ꧀ krama/ngoko

  1. sanggan diyan utawa clupak.
  2. êngg peranganing garu (kang diango cêkêlan).








Kata kunci/keywords: arti ajug-ajug, makna ajug-ajug, definisi ajug-ajug, tegese ajug-ajug, tegesipun ajug-ajug Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org